Stilren skandinavisk inredning med personlighet

Grundet är ett designföretag som formger, tillverkar och säljer inredning för hemmet, i naturliga material med inspiration från Sveriges skärgård och natur. Som ett svenskt företag är våra rötter djupt förankrade i skandinavisk hantverkstradition och design. Våra produkter är designade och tillverkade i Sverige.

Enkelhet med guldkant - skandinavisk stilren inredning med personlighet 

Vi samarbetar med formgivare som strävar efter att hitta långsiktiga och vackra designlösningar där användarupplevelsen står i fokus. Som jobbar med enkel och stilren design med mycket värme, personlighet och karaktär. 

Tillsammans med våra formgivare vill vi skapa hantverksmässigt smarta och vackra lösningar med fokus på hållbarhet där produkterna ska hålla i generationer och åldras snyggt med patina. Med svensk hantverkstradition jobbar vi med massiva svenska träslag som furu, björk och svenskt stål för att skapa vackra och funktionella produkter som passar skandinaviskt designade hem. 

Välkommen förbi vår designstudio på Artillerigatan 77 i Stockholm där vi visar upp våra produkter. Kontakta oss på hello@grundetdesign.com för att bestämma tid. 

Grundets formgivare - ODDA Design Studio