Versand

Frakt 

Fri frakt vid köp över 1000 kr inom Sverige. Vid köpbelopp under 1000 kr tillkommer fraktkostnad på det angivna priset. Mindre varor (ex Platå) levereras till ombud mot en fraktkostnad på 99 kr.


Leverans

Inom Sverige levereras möblerna med Postnord eller DHL till ombud eller med hemleverans till din tomtgräns.

Bor du i Stockholm levererar vi dina möbler med bud via Postnord, DHL, Ryska Posten eller personligen. Du är alltid välkommen att hämta fraktfritt i vårt showroom på Artillerigatan 77, 114 45 Stockholm. När vi fått din orderbekräftelse kommer vi att kontakta dig för att planera leveransdag.

Vid leverans med bud, är det viktigt att budfirman får fri passage från er dörr och fram till platsen där möbeln ska ställas. Annars finns det risk för att produkter skadas. Vi tar inget ansvar för saker som står i vägen och går sönder. Om du har känsliga golv – täck över dem innan leverans.

Kontrollera att det är möjligt att frakta möbeln i hiss alternativt att det går att komma in via dörrar och trapphus. Vintertid är det viktigt att väg/gång in till huset är framkomlig och isfri. Vägen fram till leveransadressen ska vara farbar och framkomlig.

När du fått ditt paket är det viktigt att du kontrollerar att emballaget inte är skadat innan du signerar att du tagit emot det. Detta för att möjliggöra eventuella reklamationer hos fraktbolaget.


 Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtats ut från utlämningsställe inom angiven tid kommer att returneras till Grundet av fraktfirman mot en kostnad. För alla paket som inte löses ut debiteras därför kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 250 kr.


Du har därefter möjlighet att kontakta oss för bokning av ny frakt mot ny fraktkostnad.