Refund policy

Ångerrätt & retur

Vi erbjuder privatkunder 30 dagars öppet köp i enlighet med distansavtalslagen.  Om du ångrat dig måste du kontakta oss inom denna tid. Det enklaste är att du mailar till hello@grundetdesign.com Vid retur skickar du tillbaka varan oanvänd och oskadad inom 30 dagar efter att du på ett korrekt sätt meddelat oss att du ångrar köpet. Varan ska då vara packad i sin originalförpackning. Du som kund står för returfrakten till Grundets lager.

Återbetalning sker normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan.

Ångerrätt gäller ej företagskunder.

Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtats ut från utlämningsställe inom angiven tid kommer att returneras till Grundet av fraktfirman mot en kostnad. För alla paket som inte löses ut debiteras därför kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 250 kr.

Du har därefter möjlighet att kontakta oss för bokning av ny frakt mot ny fraktkostnad.

Reklamation – skadad vara

När du tar emot din vara är det viktigt att du kontrollerar den så fort som möjligt. Detta gäller också om du misstänker att felet uppstått i transporten. Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett fel på varan. Kontakta oss så fort som möjligt på hello@grundetdesign.com  och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan och uppge ditt ordernummer. Om det kan konstateras att det är fel på varan står vi för returfrakten och skickar en ersättningsprodukt till dig. Om varan är slut i lager återbetalar vi givetvis köpbeloppet till dig.